joi, noiembrie 02, 2023

𝐄𝐝𝐮𝐜𝐚ț𝐢𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐞𝐧𝐭𝐚𝐥ă 𝐂𝐞𝐫𝐜𝐮𝐥 𝐒𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐧ț𝐞𝐢 𝗖𝗢𝗦𝗣™

 

Luni, 30 octombrie 2023, în intervalul orar 13:00-15:00, a avut loc primul modul din cadrul cursului ”𝐄𝐝𝐮𝐜𝐚ț𝐢𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐞𝐧𝐭𝐚𝐥ă 𝐂𝐞𝐫𝐜𝐮𝐥 𝐒𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐧ț𝐞𝐢 𝗖𝗢𝗦𝗣™”, la Grădinița Gradinita HappyLand.

Mulțumim doamnei psiholog Psiholog Luciana Constantinescu - Sapteanideacasa.ro pentru expertiza și pasiunea cu care a ghidat acest curs. Prezentarea sa a fost captivantă, iar conținutul a fost foarte valoros. De asemenea, dorim să mulțumim întregii echipe din cadrul grădiniței Gradinita HappyLand pentru încrederea și ospitalitatea oferită!
Apreciem foarte mult profesionalismul și dorința personalului din cadrul grădiniței de a parcurge integral cursul ”𝐄𝐝𝐮𝐜𝐚ț𝐢𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐞𝐧𝐭𝐚𝐥ă 𝐂𝐞𝐫𝐜𝐮𝐥 𝐒𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐧ț𝐞𝐢 𝗖𝗢𝗦𝗣™”, fapt ce demonstrează angajamentul lor pentru crearea unui mediu sigur și iubitor pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor, precum și pentru promovarea unei educații de calitate.
Dorim să extindem această oportunitate și altor grădinițe interesate. Așadar, dacă sunteți o grădiniță care dorește să se înscrie la acest curs sau sunteți părinte interesat, nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații.
Așteptăm cu bucurie următoarele module ale cursului! Suntem cu toții dornici să continuăm această călătorie de dezvoltare și învățare. 😊
Cu recunoștință,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Links Menu (Blogroll)