sâmbătă, octombrie 28, 2023

webinar "𝗘𝘅𝗽𝗹𝗼𝗿â𝗻𝗱 𝗹𝗲𝗴ă𝘁𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗶𝗻𝘃𝗶𝘇𝗶𝗯𝗶𝗹𝗲: 𝘁𝗲𝗼𝗿𝗶𝗮 𝗮𝘁𝗮ș𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 î𝗻 𝗿𝗲𝗹𝗮ț𝗶𝗶𝗹𝗲 𝘂𝗺𝗮𝗻𝗲

 

Dragi părinți/colegi,

Suntem încântați să vă anunțăm că vom organiza un nou webinar "𝗘𝘅𝗽𝗹𝗼𝗿â𝗻𝗱 𝗹𝗲𝗴ă𝘁𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗶𝗻𝘃𝗶𝘇𝗶𝗯𝗶𝗹𝗲: 𝘁𝗲𝗼𝗿𝗶𝗮 𝗮𝘁𝗮ș𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 î𝗻 𝗿𝗲𝗹𝗮ț𝗶𝗶𝗹𝗲 𝘂𝗺𝗮𝗻𝗲, ce va avea loc miercuri, 𝟎𝟏 𝗻𝗼𝗶𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟐𝟎𝟐𝟑, între orele 𝟏𝟖:𝟎𝟎-𝟐𝟎:𝟑𝟎. În cadrul acestui eveniment vom explora aspectele fundamentale ale teoriei atașamentului și modul în care aceasta influențează relațiile umane.
 
Teoria atașamentului ne ajută să înțelegem modul în care relațiile noastre se dezvoltă și cum ne influențează comportamentul și emoțiile. Vom explora legătura dintre stilurile de atașament și felul în care ne conectăm cu ceilalți. Acest webinar va oferi o privire asupra modului în care această teorie poate fi aplicată în diferite contexte, inclusiv în relațiile cu copiii, partenerii și chiar în munca noastră ca profesioniști.
 
Dacă sunteți părinte, consilier școlar, psiholog, profesor sau pur și simplu sunteți interesat de dezvoltarea personală și relațiile umane, acest webinar este potrivit pentru dumneavoastră.
 
Vă invităm să vă alăturați nouă pentru o scurtă călătorie în lumea legăturilor invizibile care ne leagă și ne definesc relațiile.
 
Pentru a vă înregistra la acest webinar, vă rugăm să completați formularul de înscriere disponbil online: https://forms.gle/zseebGJb1TWDXg7P8
Așteptăm cu bucurie să vă avem alături!
SURSA:
https://www.facebook.com/annamaria.bitere/posts/pfbid0R63P5F3EekRLS5pTNLHkFTUTaEWqLcepaPp9U88x3jBuj1n5sm3wrpSrTcYZ6oaXl

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Links Menu (Blogroll)