Servicii si programe oferite


Serviciile si programele noastre Evaluare psihologica
aptitudinală/a personalității/a intereselor profesionale

Evaluarea presupune întocmirea de către psiholog a unui raport privind aptitudinile, personalitatea şi interesele clientului în urma aplicării unor instrumente psiho-metrice (teste, inventare, chestionare, interviu).
====================================================================


Consiliere
psihologică/juridică/în carieră/vocațională/anti-mobbing/parentală

Indiferent că e vorba despre carieră, vocaţie sau suport psihologic individual, de familie sau de cuplu, consilierea presupune o intervenţie de scurtă durată, centrată pe asistenţă, susţinere şi rezolvarea problemei prezente, fie ea legată de relaţiile cu ceilalţi, de găsirea unui drum în viaţă sau de întocmirea şi implementarea unui plan de alimentaţie sănătoasă.
=====================================================================
 


Grup de suport
victime ale hărțuirii psihologice la locul de muncă/gravide și proaspete mămici/mame singure

Grupul de suport, indiferent de tematică, are ca scop susţinerea şi asistarea participanţilor pentru o mai bună înţelegere şi acceptare a problematicii cu care aceştia se confruntă. Grupul oferă spaţiu pentru acceptare şi reflexie, lucru cu sine şi alături de ceilalţi.
 
=================================================================


Dezvoltare personala
 individuală/de grup

Serviciu prin care specialistul facilitează autocunoaşterea (personalitate, temperament, caracter, aspiraţii şi valori personale), înţelegerea anumitor mecanisme psihologice care ne determină comportamentul, alegerea unui drum şi găsirea unui sens pentru experienţele clientului.

Se poate practica individual sau în grup şi este o formă de autocunoaştere adecvată tuturor categoriilor de vârstă.
===============================================================
 Psihoterapie
individuală/de cuplu/de familie/de grup

Psihoterapia este un proces adresat persoanelor care doresc o cunoaştere în profunzime a propriilor problematici psihice. Deşi se recomandă în cazul unor tulburări ca depresia sau anxietatea, eficienţa ei este recunoscută şi în cazul doliul complicat, al pierderii sau al acomodării la noi condiţii şi la noi roluri.

Psihoterapia poate fi individuală sau de grup, de familie sau de cuplu. Cu specific şi caracteristici proprii, toate aceste modalităţi sunt similare ca proces, durată, grad de implicare şi nivel de profunzime.
===========================
=================================================
====================================================================

 
  
Worshop centrat pe dezvoltarea capacitatii de a face fata relatiilor dificile la locul de munca

 11-13 octombrie 2013

Persoanele interesate să participe se pot înscrie până joi, 10 octombrie 2013, prin trimiterea unui e-mail la adresa annamaria.bitere@yahoo.com, care să conțină numele, prenumele și numărul de telefon.

Următorul workshop va avea loc în luna noiembrie, după formarea unei grupe de minim șase persoane.
 
===================================================================
================================================
=============================

 
========================
==================================================
===================================================================

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Asociatia SPRING - Proiectul "Aleg să mă implic. STOP Bullying!"

Şi dacă de vorbit e nevoie, atunci asta o să facem, în toate formele posibile. Colegele mele, Anna-Maria Bitere şi Flori Andronache, susţin seminarii în şcoli, colegii lor, ceilalţi oameni implicaţi, adică, au şi ei partea lor - proiectul are un cântecel şi chiar de o piesă de teatru, iar eu fac unul dintre lucrurile care-mi plac mai mult, anume scriu. Scriu despre bullying, despre ce înseamnă el, ce efecte are şi cum putem să-l combatem, să-i reducem efectele negative, să ajutăm copii şi adolescenţi să-şi înţeleagă şi să-şi orienteze mai bine emoţiile, comportamentele, energia. Dacă vreţi să citiţi unul dintre articolele mele pe tema asta, click aici. Şi dacă vreţi să vă implicaţi, să răspândiţi vestea despre proiectul fetelor de la Asociaţia SPRING sau pur şi simplu să fiţi la curent cu ce mai pun ele la cale, aveţi la dispoziţie şi pagina lor de Facebook, aici, sau pagina proiectului, aici. Dacă v-ar plăcea să aruncaţi o privire peste broşură sau pliant, le găsiţi aici, respectiv aici. Proiectul "Aleg să mă implic.
http://www.andreea-radu.ro/2014/12/aleg-sa-ma-implic-stop-bullying.html
STOP Bullying!" este implementat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program finanţat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, administrat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societaţii Civile – http://www.fdsc.ro/

Vă invităm să răsfoiţi broşura "Aleg să mă implic. STOP Bullying!" Click here! Format PDF

Links Menu (Blogroll)