duminică, ianuarie 04, 2015

Dezbatere privind « Contribuţia organizaţiilor neguvernamentale la o şcoală (mai) incluzivă»


Vineri, 19 decembrie 2014, Asociația SPRING, reprezentată prin Anna-Maria Bitere, a participat la dezbaterea cu titlul « Contribuţia organizaţiilor neguvernamentale la o şcoală (mai) incluzivă».

În prima parte a dezbaterii, împreună cu reprezentanți ai ONG-urilor, profesori și consilieri școlari am căutat răspunsuri cu privire la ceea ce fac sau ar putea face şcolile și ONG-urile, atât separat, cât și împreună, pentru a răspunde mai eficient nevoilor de educație ale elevilor și pentru a promova educația favorabilă incluziunii. În cea de-a doua parte a evenimentului am identificat împreună soluții și idei de proiecte care ar putea contribui la ”o școală (mai) incluzivă”.

Îi mulțumim Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile pentru invitația de a participa la acest eveniment, pentru că ne-a oferit prilejul de a întâlni oameni interesați să contribuie la dezvoltarea unei educații mai bune.

Sursa:
Asociația Spring a distribuit fotografia postată de Asociatia DIRECT.
----------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------
---------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Asociatia SPRING - Proiectul "Aleg să mă implic. STOP Bullying!"

Şi dacă de vorbit e nevoie, atunci asta o să facem, în toate formele posibile. Colegele mele, Anna-Maria Bitere şi Flori Andronache, susţin seminarii în şcoli, colegii lor, ceilalţi oameni implicaţi, adică, au şi ei partea lor - proiectul are un cântecel şi chiar de o piesă de teatru, iar eu fac unul dintre lucrurile care-mi plac mai mult, anume scriu. Scriu despre bullying, despre ce înseamnă el, ce efecte are şi cum putem să-l combatem, să-i reducem efectele negative, să ajutăm copii şi adolescenţi să-şi înţeleagă şi să-şi orienteze mai bine emoţiile, comportamentele, energia. Dacă vreţi să citiţi unul dintre articolele mele pe tema asta, click aici. Şi dacă vreţi să vă implicaţi, să răspândiţi vestea despre proiectul fetelor de la Asociaţia SPRING sau pur şi simplu să fiţi la curent cu ce mai pun ele la cale, aveţi la dispoziţie şi pagina lor de Facebook, aici, sau pagina proiectului, aici. Dacă v-ar plăcea să aruncaţi o privire peste broşură sau pliant, le găsiţi aici, respectiv aici. Proiectul "Aleg să mă implic.
http://www.andreea-radu.ro/2014/12/aleg-sa-ma-implic-stop-bullying.html
STOP Bullying!" este implementat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program finanţat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, administrat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societaţii Civile – http://www.fdsc.ro/

Vă invităm să răsfoiţi broşura "Aleg să mă implic. STOP Bullying!" Click here! Format PDF

Links Menu (Blogroll)